Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:35:28

Виявлено 112 нових випадків COVID-19

08.09.2020   19:23Агенцiя

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 8 вересня в області зафіксовано 112 нових випадків захворювання COVID-19.

З них 21 випадок виявлений у Борзнянському та стільки ж у Носівському районах, 18 - у Бобровицькому, 14 - у Чернігові, по 8 випадків у Ніжині та Прилуцькому районі, по 4 випадки в Ічнянському, Ніжинському та Сновському районах, три випадки у Коропському районі, два - у Срібнянському, по одному - у Прилуках, Козелецькому, Менському, Новгород-Сіверському та Ріпкинському районах.

З них 13 перебувають на госпіталізації, решта на самоізоляції вдома.

На жаль, маємо ще один летальний випадок. У Ніжинському районі помер 75-річний чоловік. Він мав супутні патології, що ускладнили перебіг хвороби COVID-19. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлого.

Загалом на Чернігівщині 2484 випадків інфікування COVID-19, з них:
– 1079 пацієнтів одужали;
– 1107 — лікується амбулаторно;
– 249 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 40 летальних випадків;
– 9 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу проведено 986 тестів (ПЛР та ІФА-тестів).

– За минулу добу зареєстрована рекордна кількість інфікованих коронавірусом. Тож вкотре нагадуємо про  важливість дотримання правил особистої гігієни, соціальної дистанції, виконання рекомендацій МОЗ та уникнення скупчення людей. При наявності перших симптомів коронавірусної хвороби, просимо негайно зателефонувати своєму сімейному лікарю, – наголосив Андрій Прокопенко, голова Чернігівської ОДА.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини