Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 10 квітня, 09:19:44

Виявлено 68 нових випадків COVID-19

02.09.2020   16:50Агенцiя

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 2 вересня в області зафіксовані 68 нових випадків COVID-19.

Захворювання виявили у 22 ніжинців, сімнадцяти чернігівців, по п’ять випадків інфікування у Бобровицькому, Ніжинському і Носівському районах, по три – у Городнянському та Куликівському. По два хворих у Сновському і Талалаївському районі, по одному в Бахмацькому, Борзнянському, Срібнянському та Чернігівському. З них госпіталізовано 13 осіб, решта перебувають на амбулаторному лікуванні.

На жаль, маємо ще два летальних випадки.

Від COVID-19 помер 73-річний житель Бобровицького району. Він мав супутні патології, які ускладнили перебіг коронавірусної хвороби. Також у Бобровиці померла 84-річна жінка від основного захворювання, яке було ускладнене діагнозом COVID-19. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.

За минулу добу в області одужали 26 хворих: семеро чернігівців, шестеро ніжинців, п’ятеро прилучан, по два одужавших у Коропському і Талалаївському районах, четверо – у Борзнянському. З них восьмеро перебувало на госпіталізації.

Загалом на Чернігівщині 2017 випадків інфікування COVID-19, з них:
– 1023 пацієнтів одужали;
– 735 — лікується амбулаторно;
– 215 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 36 летальних випадків;
– 8 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в обласному лабораторному центрі проведено 410 ПЛР-досліджень.

В області станом на 2 вересня 950 активних випадків коронавірусу.

Останні новини Чернігівщини

Укрпошта відремонтувала вже десять укриттів для дітей завдяки  поштовій марці «ПТН ПНХ!»

Укрпошта відремонтувала вже десять укриттів для дітей завдяки поштовій марці «ПТН ПНХ!» 14:52

Завдяки донатам від продажу марки «ПТН ПНХ!», яку Укрпошта презентувала до першої річниці повномасштабного вторгнення, майже три тисячі дітей отримали можливість навчатися очно та в безпечних умовах.

Повідомлено про підозру начальнику ВЛК Чернігівського ОТЦК та СП та лікарю ВЛК Чернігівського ОМТЦК та СП, які сприяли ухиленню від призову на службу під час мобілізації

Повідомлено про підозру начальнику ВЛК Чернігівського ОТЦК та СП та лікарю ВЛК Чернігівського ОМТЦК та СП, які сприяли ухиленню від призову на службу під час мобілізації 14:43

За процесуального керівництва Чернігівської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони повідомлено про підозру начальнику ВЛК Чернігівського ОТЦК та СП та лікарю ВЛК Чернігівського ОМТЦК та СП.

51 ноутбук від Німеччини – шести освітнім закладам Чернігівщини 12:43

Девайси отримали сьогодні Борзнянська, Семенівська, Сновська, Корюківська, Новгород-Сіверська та Остерська ТГ.

«Після чергового російського обстрілу дивом не згоріла разом з хатою»: на Чернігівщині поліцейські евакуювали пенсіонерку з прикордонного села 12:40

Поліцейські відділення №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції за підтримки місцевої влади забезпечили евакуацію в безпечне місце літньої мешканки регулярно обстрілюваного росіянами села Гасичівка.

Жовтнева: в одному з сіл Чернігівщини залишили комуністичну назву вулиці

Жовтнева: в одному з сіл Чернігівщини залишили комуністичну назву вулиці 12:38

До 27 квітня цього року завершується другий етап очищення публічного простору від символіки російської імперської політики на виконання Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії».

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини