Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 18:57:06

Інформація про нещасні випадки на виробництві на Чернігівщині, в розслідуванні яких беруть участь страхові експерти ФСССУ

22.08.2020   10:04Агенцiя

Станом на 20 серпня в області зареєстровано 154 клінічно підтверджених випадків гострого професійного захворювання (отруєння) внаслідок зараження коронавірусною інфекцією COVID-19 серед медичних працівників.

- Під час виконання робіт по косінню трави мотокосою «Олео Мак», прибиральник території благоустрою Новгород-Сіверської міської ради проводив очищення коси правою рукою в районі обертання ножів коси з не вимкненим двигуном, внаслідок чого отримав травматичну ампутацію I-IV пальців правої кисті.

- Кондитер підприємства ПП «Жемчужина Т.С.М.», після виконання робіт на тістомісильній машині при включеному двигуні, вирішила дістати з барабану працюючого обладнання невеликий залишок тіста. Тіста вона не дістала, а от руку затягнуло в тістоміс та травмувало. Такий випадок за статистикою є традиційним для порушників правил охорони праці.

- При видачі пенсії на території дільниці № 5, раптово вискочив собака власника будинку і вкусив листоношу Чернігівської дирекції АТ «Укрпошта» за  ногу.

- Рука оператора автоматів ПАТ «Щорський завод продовольчих товарів», під час роботи на формовочній машині, потрапила на обертаючі вали, які подають тісто та була травмована. В результаті - закритий перелом трьох пальців кисті і тривале лікування.

- Виконавець послуг, який працює на умовах цивільно-правового договору з ПАТ «Ічнянський молочноконсервний комбінат», при виконанні робіт на території по завантаженню вагона з рампи, впав з металевого трапу та отримав забій хребта і м'яких тканин потилиці.

- Соціальний робітник Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Прилуцької міської ради під час руху на велосипеді потрапила в ДТП.

- Виконуючи технологічну операцію по розбиранню туші свині, забивач худоби СФГ «Колос» (смт Куликівка), промахнувся та попав ножем собі по руці.

- Лісоруб ДП «Семенівкарайагролісгосп», при виконанні роботи по валці сухостійної деревини не виконав вимог інструкцій з охорони праці, а саме: не відійшов на безпечну відстань, і зламаний сук від падаючого дерева вдарив по голові та наніс травми не сумісні з життям.

У розслідуванні всіх випадків беруть участь страхові експерти з охорони праці управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області.

Фонд соціального страхування України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.