Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:22:03

Ніжин: Штаб ТЕБ та НС провів позачергове засідання

07.04.2020   11:08Агенцiя

6 квітня, під головуванням міського голови Анатолія Лінника відбулось засідання штабу з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Під час засідання комісія розглянула письмове звернення від підприємців та керівництва КП «Комунальний ринок» щодо реалізації товарів, які передбачені постановою Кабінету Міністрів. Комісія ТЕБ та НС вирішила надати дозвіл для ведення торгівлі на непродовольчих ринках. Але цей дозвіл стосується, відповідно до постанови Кабінету Міністрів, лише торгівлі деталями та приладдям для транспортних засобів та сільськогосподарської техніки, засобами гігієни, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом, засобами зв’язку та телекомунікацій, в тому числі мобільними телефонами, смартфонами, планшетами, ноутбуками та іншими товарами, що відтворюють та передають інформацію. Штучних квітів у переліку дозволених товарів немає, тому продавати їх заборонено.

Також, під час засідання, визначились, у які приміщення розміщатимуть хворих, у випадку, якщо інфекційне відділення міської лікарні буде заповнене.

Та внесли зміни до своїх попередніх рішень. Тепер дозволено перебування в приміщенні не більше одного відвідувача на 10 м2 торговельної площі (магазини), та не більше одного відвідувача на 20 м2 торговельної площі (ринки).

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.