Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 11:06:32

Чернігів почав новий рік з гарними напрацюваннями

03.01.2020   12:28Агенцiя

ТОП-10 найбільших ремонтів і реконструкцій, які у 2019 змінили обличчя міста, були такими:

Відкриття Дитячої Академії - дошкільного освітнього закладу №3 в мікрорайоні Масани дійсно стало важливою подією в історії Чернігова. Адже вперше за останні 25 років у нашому місті відкрили новий сучасний дитячий садок. Новий дитсадок розрахований на 280 дітей - 15 груп. Будували його з застосуванням енергоощадливих технологій, враховуючи всі сучасні норми. На першому поверсі підлога з підігрівом, встановлені сучасна пожежна та вентиляційна системи.

Укріплення берегової лінії та розширення пляжу «Золотий берег» теж один із масштабних проєктів 2019 року. Зокрема, берег зробили більш пологим, влаштували окрему територію для купання дітей, завершили ремонт дороги, що веде на пляж.

Серед позитивних змін і реконструкція пішохідного переходу на Шерстянці, де повністю відновили стіни, стелю, навіси на входах та підлогу. Також - ремонти вул.Героїв Чорнобиля, вул. Ремісничої, відкриття трьох міні-скверів по вул. Рокоссовського біля терцентру Деснянської райради, навпроти Центрального ринку та навпроти «Чернігівської політехніки». Крім цього, до найважливіших змін відносяться реконструкція нижньої частини Валу та Красної площі.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність, коли 30 березня 2023 року знімальній групі місцевого телеканалу “Дитинець” бізнесмен та екскандидат у депутати Сергій Берестовий зламав камеру та перешкоджав проводити зйомку.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.