Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 19:08:05

В рамках святкування Дня студента відзначили кращих студентів Ніжина

19.11.2019   15:13Агенцiя

18 листопада, зі святом ніжинських студентів привітав міський голова Анатолій Лінник.

Очільник міста наголосив на тому, що активність ніжинської молоді дуже висока. Розуміючи цей доведений факт, Ніжинська міська рада та громада міста, розробляючи стратегію розвитку Ніжина до 2027 року, визначила, що Ніжин – місто  студентської молоді. Це підкреслює, що молодь та студенти в житті міста та взагалі в історії України відіграють значну роль. У неї завжди є бажання до змін, прагнення щось робити, створювати та реалізовувати свої проекти. Підтримуючи молодь, Ніжинська міська рада прийняла рішення створити комунальний заклад «Ніжинський міський молодіжний центр». На сьогоднішній день цей проект визначений кращим в Україні. В бюджеті участі (громадському бюджеті) також є корисні місту проекти, розроблені молоддю, яка активно веде їх підтримку. Співпраця з молодіжним активом дає прекрасний результат. Органи місцевого самоврядування будуть і надалі підтримувати нашу молодь, створювати для неї необхідні якісні умови для розвитку, дружній та комфортний публічний простір.

Міський голова відзначив, що студентські роки – це час свiтлих мрiй про майбутнє та реалізації найсміливіших ідей, адже для молодості немає недосяжних цілей. Від щирого серця він бажав студентам невичерпної eнepгiї, зберігати постійне бажання рухатися вперед і вгору, бути небайдужими та активними, гарно навчатись, підвищувати свій кваліфікаційний рівень, ніколи не зупинятись, адже як каже народне прислів’я: «Дорогу здолає тільки той, хто по ній іде».

До вітальних слів долучилися заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко, т.в.о. начальника відділу у справах сім'ї та молоді Анна Лисенко та директор Територіального центру соціального обслуговування Інеса Шаповалова.

Кращих студентів відзначили в номінаціях: «Лідери студентського самоврядування», «Талант року», «Громадський діяч року», «Науковець року», «Волонтер року». Активній молоді вручили Подяки, матеріальні заохочення та приємні подарунки. Також на заході відзначили «Інноваційні проекти року», в яких задіяні студенти міста: Ніжинський міський молодіжний центр, Молодіжна рада Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади, аматорський молодіжний театр «Город N», Університету третього віку, який діє при Ніжинському територіальному центрі обслуговування громадян.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини