Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 00:43:39

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

13.11.2019   09:20Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 12 листопада до 8:00 13 листопада 2019 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 1 пожежу та 1 випадок виявлення боєприпасів часів Другої світової війни. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждало.

 
Інформація щодо захворювання на вірусний гепатит А:

Станом на 07 год. 13 листопада в закладах охорони здоров'я м. Чернігова на стаціонарному лікуванні з діагнозом "вірусний гепатит А" знаходиться 21 особа (18 дітей та 3 дорослих). Стан потерпілих середньої тяжкості.


Дорожньо-транспортні пригоди
– 2:

- в м. Чернігові по вулиці Доценка, 17 о 10 год. 12 листопада водій, керуючи автомобілем «ГАЗ-33021», здійснив наїзд на пішохода. Внаслідок пригоди пішохід отримала тілесні ушкодження та була доставлена до Чернігівської міської лікарні №2;

- в м. Корюківка по вулиці Вокзальній о 11 год. 30 хв. 12 листопада водій, керуючи автомобілем "KIA Sorento", здійснив наїзд на пішохода. Внаслідок пригоди пішохід отримала тілесні ушкодження та була доставлена до Корюківської центральної районної лікарні. 


Пожежі – 1:

Доповнення до інформації про пожежу:

Станом на 18 год. 12 листопада ліквідовано пожежу торфу, яка сталася 09 листопада біля с. Івангород Ічнянського району.    

пожежі в житловому секторі – 1:

- в смт Понорниця Коропського району в господарстві по вул. Кибальчича, 64 об 11 год. 30 хв. 12 листопада сталася пожежа житлового будинку (6х10 м, стіни дерев'яні, покрівля металева). Вогнем пошкоджено підлогу на площі 2 кв.м. Причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. На місці пожежі виявлено тіло господаря, 1958 року народження.


Виявлення та знешкодження боєприпасів часів Другої світової війни
– 1:

Біля с. Бурімка Ічнянського району на відкритій території о 16 год. 12 листопада було виявлено 1 артилерійський снаряд калібром 152 мм часів Другої світової війни. Знищення даного вибухонебезпечного предмета заплановано групою піротехнічних робіт та підводного розмінування управління ДСНС України в області на 13 листопада.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 10-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 11 мкр/год., Ніжин – 11 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 11 мкр/год, Семенівка – 10 мкр/год., Сновськ – 10 мкр/год.


Прогноз погоди:


За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 12 листопада до 20 години 13 листопада очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вночі та в першій половині дня місцями туман. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура по області вночі 2-7º тепла, вдень 10-15º тепла.
По м. Чернігову очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вночі та в першій половині дня слабкий туман. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура вночі 4-6º тепла, вдень 12-14º тепла.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини