Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:10:39

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ніжинської міськради

27.09.2019   11:23Агенцiя

26 вересня відбулось засідання виконавчого комітету під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігора Алєксєєнка.

На порядок денний винесено 5 проектів рішень, 9 проектів подані для розгляду у робочому порядку.

1.Про внесення змін до додатку №1 рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 07.04.2016 року №82 «Про граничні суми витрат».

2.Про надання дозволу мешканцю міста Шевченку Віталію Вікторовичу на виготовлення проектно-кошторисної документації та будівництво каналізаційної мережі за адресою: вул. Гоголя, буд. №15-А з підключенням її до мереж централізованого водопостачання.

3.Про видалення зелених насаджень на території м.Ніжина.

4.Про розроблення схеми санітарної очистки території міста Ніжина.

5.Про встановлення розміру внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії по товариству з обмеженою відповідальністю «НіжинТеплоМережі».

6.Про надання дозволу на укладення договору про надання овердрафту

7.Про розміщення тимчасових споруд у м. Ніжині

8.Про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини.

9.Про розгляд матеріалів опікунської ради.

10.Про вибуття дитини з сім’ї патронатного вихователя.

11.Про надання згоди на отримання містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва.

12.Про внесення змін в додаток 2 до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради №286 від 05 вересня 2019 року «Про проведення Ніжинського «Покровського ярмарку-2019».

13.Про фінансування заходів міської програми розвитку культури, мистецтва і охорони культурної спадщини на 2019 рік.

14.Про затвердження висновків незалежних оцінок про вартість об’єкта міської комунальної власності Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади.

Члени виконавчого комітету не підтримали 2 проекти «Про встановлення розміру внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії по товариству з обмеженою відповідальністю «НіжинТеплоМережі»»  та «Про надання згоди на отримання містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва».

Внесення змін до рішення виконавчого комітету №286 від 05 вересня 2019 року «Про проведення Ніжинського «Покровського ярмарку-2019»» було необхідне у зв’язку з включенням до кошторису фінансових витрат для виступу запрошеного гурту з м. Києва «Оркестр гарного настрою» 12 жовтня 2019 року на Ніжинському Покровському ярмарку, а також внесено фінанси на відшкодування енергоживлення центральної сцени протягом дня,12 жовтня 2019 р.

У "Різному" розглянули: про розгляд інформації про виконання доручення відділом містобудування та архітектури щодо проведення ремонтних робіт пам’ятки архітектури «Церква Іоанна Богослова»; про розгляд листа командира військової частини щодо надання дозволу на використання земельних ділянок у визначеному районі для проведення тактико-спеціального навчання «Козацька воля – 2019»; про розгляд колективного звернення жителів міста щодо перейменування вулиць; про надання згоди на підписання міським головою меморандуму про співпрацю з Ніжинським коледжем культури і мистецтв імені Марії Заньковецької.

Під час розгляду колективного звернення жителів міста щодо перейменування вулиць: вул. Московська на вул. Пантелеймона куліша, існуючу вул. Пантелеймона Куліша на вул. Ігоря Качуровського, вул. Стефана Яворського на вул. Гетьмана Івана Мазепи, існуючу вул. Гетьмана Мазепи на вул. Романа Бжеського, Генерала Корчагіна на Левка Лук’яненка Ігор Володимирович зазначив, що перейменування вулиць міста – це виключна компетенція міської ради. Члени виконавчого комітету рекомендували ініціаторам звернення провести громадські слухання з мешканцями тих вулиць які запропоновані на зміни у назві, а секретарю міської ради Валерію Салогубу винести на розгляд профільних депутатських комісій.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини