Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 04:41:51

Про обов’язковість та невідкладність проведення повірки приладів обліку теплової енергії

10.07.2019   11:54Агенцiя

КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ Фірми «ТехНова» повідомляє про обов’язковість та невідкладність проведення повірки приладів обліку теплової енергії, встановлених у будинках, у разі закінчення попереднього терміну міжповірочного інтервалу.

Для подальшого використання таких приладів обліку теплової енергії впродовж наступного опалювального періоду, як комерційного, необхідно до початку опалювального сезону 2019-2020р.р. забезпечити проведення періодичної повірки.

Подати заявку на зняття пломб на приладах обліку теплової енергії та опломбування до Інспекції з енергонагляду та режимами споживання теплової енергії КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ Фірми «ТехНова» можна за телефоном 677-163, або ж за адресою: м. Чернігів, вул. Івана Мазепи, 51, працює з 8:00 до 10:00 години.

Повірка приладу обліку проводиться у ДП «Чернігівстандартметрологія», що знаходиться за адресою: м. Чернігів, вул. П’ятницька 110а, тел. 691-674.

Для здійснення опломбування приладу обліку після проведення повірки представнику інспекції необхідно надати копію Свідоцтва про повірку законодавчо регульованого засобу вимірювальної техніки.

ПОПЕРЕДЖАЄМО! У разі якщо прилади обліку на початок опалювального сезону не пройдуть повірку та опломбування представником КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ фірми «ТехНова», нарахування за теплопостачання здійснюватиметься згідно із середньомісячними показаннями приладу обліку за попередній опалювальний період, а у разі відсутності показань, - згідно нормативів (норм) споживання відповідно до частини 3 статті 9 закону «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», інформує Чернігівська Тец.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.