Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:51:58

На Чернігівщині свою четверту річницю Нацполіція відзначила з дітьми

05.07.2019   07:32Агенцiя

4 липня правоохоронці Чернігівщини відзначили День Національної поліції України. Для реформованої поліції вже стало традицією у свій день виходити до людей, щоб показати, як працюють ті чи інші служби.

Насправді було світле свято без пережитків минулого. Організатори заходу потурбувалися, щоб люди не слухали довгих промов, а мали нагоду якомога довше поспілкуватися безпосередньо з поліцейськими.

Тому з самого ранку до Головного управління Національної поліції в Чернігівській області на екскурсію завітали діти. Йдеться про вихованців седнівського оздоровчого табору «Зміна» та національно-патріотичну зміну Обласної літньої школи для обдарованих та талановитих дітей.

Поліцейські показали маленьким гостям, як працюють, де проводять наради та у якому спортзалі тренуються у вільний час. Діти отримали стільки вражень, що коли їх запитали «хто хоче стати поліцейським», руку догори здійняли майже всі.

Після невеличкого екскурсу кабінетами та загального фото з поліцейськими діти направилися до майданчику на честь Борців за волю України, розташованого біля собору Святої Великомучениці Катерини. Саме там три роки тому приймали присягу перші патрульні Чернігова.

На майданчику було розташовано з десяток різноманітних локацій, де діти приміряли обладунки, сідали в автомобілі, знайомилися з поліцейськими різних напрямків роботи (кінологи, вибухотехніки, спецпризначенці тощо).

До речі, вихованці обласної літньої школи завітали на свято до поліцейських з подарунками. Вони читали вірші, співали, танцювали та подарували на згадку про себе виготовлений власноруч патріотичний оберег у формі серця, повідомиі Сектор комунікації поліції Чернігівської області.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини