Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 04:00:22

Керівник Управління патрульної поліції перелічив топ-3 адмінправопорушень в Чернігові

03.07.2019   10:23Агенцiя

Щороку кількість звернень громадян до Управління патрульної поліції в Чернігівській області зростає, у середньому на 5-6 тис.

Так, за 3,5 роки управлінням опрацьовано понад 362 тис. викликів та повідомлень, з яких 213 тис. звернень надійшло на лінію «102» та майже 72 тис. було внесено патрульними поліцейськими самостійно. Такі статистичні дані навів начальник управління патрульної поліції в Чернігівській області Андрій Думич на щотижневій ранковій нараді в Чернігівській міській раді.

Найбільш поширені адмінправопорушення: керування транспортними засобами у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння, порушення правил дорожнього руху та перевищення швидкості. За час діяльності управління, патрульними було складено понад 82 тис. адміністративних протоколів.

Аби уберегти в літній період міські дороги від великовантажного транспорту, який їх може пошкодити, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, запитав у керівника патрульної поліції Андрія Думич, чи доцільно на магістральних дорогах на під'їзді до міста поставити стаціонарні пункти для чергування працівників поліції.

Як виявилось, за 10 днів з 61 авто 24 їхали з порушеннями, решта прямувала відповідно по маршруту до кінцевого пункту обслуговування у місто, інші не перевищували допустимої ваги - таку статистику навів Андрій Думич. Окрім того, через недостатню кількості екіпажів цього року постійно патрулюються тільки 2 головні в’їзди в місто із 4-х. Для порівняння: загальна кількість особового складу патрульної поліції у Чернігові за штатним розписом 384 чол., а наявна 313 чол., тобто некомплект становить 71 чол.

Щодо інших статистичних даних, то під час виконання службових обов’язків патрульними виявлено 1465 особи під час вчинення ними кримінальних правопорушень та 191 особи, які перебували у розшуку за вчинення кримінальних правопорушень, інформує прес-служба Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини