Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:53:21

У підпільному цеху, викритому на Чернігівщині, виготовляли небезпечний сурогат

27.06.2019   16:36Агенцiя

Такі поняття як життя та здоров‘я людей мабуть мало що значать для злочинців, коли у них виникає можливість швидко й легко заробити.

Цього разу співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області під процесуальним керівництвом прокуратури області викрили виробництво продукції, яка становила небезпеку життю та здоров’ю людей. Спритник в антисанітарних умовах розливав «горілку» елітних марок з саморобного спирту.  Саме жахливе в тому, що спирт він отримував з рідини для розріджування лакофарбових виробів,  шляхом очищення її кустарним способом.

Підпільне виробництво організував мешканець м. Чернігова у власному приватному будинку та орендованому складському приміщенні. Він реалізовував власну продукцію під виглядом відомих торгівельних марок оптовим покупцям Чернігівської області та в інших регіонів України. Покупців знаходив через мережу «Інтернет», у тому числі й за допомогою забороненої в Україні соціальної мережі, активно користувався і мобільними сервісами.

Щомісячно в «підпільних цехах» виготовлялось до 30 тисяч літрів фальсифікованих алкогольних напоїв.

Завдяки проведеним заходам з незаконного обігу вилучено 12,4 т. спирту та 1,7 т. готового до реалізації фальсифікату. У ході проведених заходів також були вилучені обладнання для виготовлення, розливу та пакування алкогольних напоїв і спирту, фурнітура, пластикові ємності з залишками рідини з характерним запахом спирту. Загальна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 3,4 млн гривень, - повідомляє сектор комунікацій ГУ ДФС у Чернігівській області

 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.