Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:52:41

За матеріалами СБУ засуджено торговця військовими засобами ураження

18.01.2019   15:28Агенцiя

За матеріалами Служби безпеки України до п`яти років позбавлення волі засуджено мешканця обласного центру, який займався незаконним збутом боєприпасів на території регіону.

Співробітники спецслужби встановили, що раніше судимий за скоєння тяжких злочинів чернігівець налагодив нелегальний канал постачання військових засобів ураження із району проведення АТО.

«Товар» зловмисник постачав також на замовлення місцевих кримінальних кіл. Правоохоронці затримали зловмисника, який на той час перебував у розшуку за шахрайство та відмивання доходів від злочинної діяльності в одному із дачних масивів обласного центру.

Під час проведення санкціонованих слідчих дій зі схрону, облаштованого неподалік лісосмуги, було вилучено велику кількість боєприпасів та набоїв різного калібру.

Деснянський районний суд Чернігова за принципової позиції прокуратури визнав зловмисника винним у скоєнні злочину передбаченого 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.
Вирок набув законної сили.


Прес-група Управління СБ України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини