Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:35:52

Розкрито зґвалтування 2017 року

18.01.2019   07:31

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому Чернігівським районним відділом поліції ЧВП ГУНП в області за фактом кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 152, ч. 3 ст. 153 КК України (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом та зґвалтуванні, вчиненого повторно особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений ст. 153 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 15.03.2017, близько «21» год. «00» хв., підозрюваний, який у жовтні 2018 року вже визнавався судом винним у вчиненні аналогічних злочинів та засуджений до 11 років позбавлення волі, маючи не зняту та не погашену у встановленому законом порядку судимість проїжджаючи велосипедом по ґрунтовій дорозі, що розташована між м. Чернігів та с. Новий Білоус, Чернігівського району, зустрів раніше незнайому йому потерпілу.

У подальшому у підозрюваного виник злочинний умисел на задоволення статевої пристрасті неприродним способом та її зґвалтування.

Підозрюваний, реалізував свій злочинний умисел, знехтувавши правом на статеву свободу та статеву недоторканність потерпілої. При цьому застосовував як фізичну силу, так і погрожував ножем.

Наразі досудове розслідування триває. Кримінальне провадження перебуває на постійному контролі місцевої прокуратури.


Чернігівська місцева прокуратура

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини