Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 06:25:54

Робочий тиждень у Прилуцький міській раді розпочався із апаратної наради міського голови

18.12.2018   12:20

17 грудня у сесійній залі міської ради відбулася нарада міського голови Ольги Попенко із її заступниками, начальниками управлінь, відділів міської ради, головами комітетів самоорганізації населення, керівниками комунальних підприємств, закладів культури та закладів соціальної сфери, Прилуцького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, Прилуцького міськрайонного відділу УДСНС України у Чернігівській області та Прилуцького міського відділу Служби безпеки України в Чернігівській області.

У ході наради розглядалися питання щодо моніторингу економічного, соціального розвитку міст, фінансовий звіт — використання бюджетних коштів за 11 місяців, прозорості діяльності бюджетних установ та застосування програмних продуктів, які закуповуються та створюються на замовлення органів влади.

Про результати моніторингу економічного і соціального розвитку міст обласного значення Чернігівської області за 9 місяців 2018 року доповів профільний заступник міського голови Олександр Сивенко.

У своєму виступі посадовець зазначив, що місто Прилуки по Чернігівській області за 2018 рік та й протягом останніх років займає перші місця. Детальна доповідь-презентація додається.

Начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності - головний бухгалтер міської ради Інна Яценко інформувала про забезпечення прозорості діяльності бюджетних установ м.Прилуки.

Про особливості застосування програмних продуктів, які закуповуються та створюються на замовлення органів влади проінформувала керуюча справами виконавчого комітету міської ради Тетяна Малоголова.

Про виконання бюджету за 11 місяців 2018 року доповіла начальник фінансового управління міської ради Олена Ворона.

Міський голова Ольга Попенко дала ряд доручень та проаналізувала виконання доручень, даних на попередніх апаратних нарадах, а також звернень громадян та суб’єктів господарської діяльності та підвела підсумки наради.


Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини