Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:43:42

Осінні заходи з прибирання та благоустрою Прилук

25.10.2018   10:49

Відповідно до розпорядження міського голови з 23 жовтня по 30 листопада у місті проводиться місячник з благоустрою та санітарної очистки.

Розпорядженням міського голови утворено штаб по проведенню місячника, який очолив заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Руслан Котляр. Під час місячника будуть проведені заходи на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.10.2010 № 777р «Деякі питання проведення акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою території населених пунктів».

Суб'єктам господарської діяльності незалежно від форм власності та мешканцям необхідно виконати прибирання власних, прилеглих та закріплених територій, а також забезпечити вивезення сміття на полігон твердих побутових відходів (сміттєзвалище).

На час проведення місячника сміттєзвалище приймає відходи безоплатно, окрім залишків будівельного та промислового виробництва.

Сьогодні, 23 жовтня, розпочав свою роботу штаб з проведення місячника, на який були запрошені керівники установ, підприємств та організацій міста Прилуки.

Міський голова Ольга Попенко звернулася з проханням до керівників, щоб допомогли у прибиранні не лише своїх та прилеглих, а й територій загального користування.

На засідання були розглянуті питання стосовно проведення місячника та вжиття заходів щодо прибирання території міста також мешканцями і суб'єктами господарювання.

Заступник міського голови Руслан Котляр попросив присутніх керівників та голів комітетів самоорганізації населення звертатися до комунального підприємства «Послуга» щодо встановлення контейнерів для сміття.

У ході засідання були поставлені завдання структурним підрозділам виконавчого комітету міської ради та комунальним підприємствам міста.

Головний спеціаліст санітарно-екологічного контролю управління з питань надзвичайних ситуацій та оборонної роботи міської ради Андрій Бойченко звернув увагу присутніх, що перед початком робіт, питання вивезення зібраного сміття обов’язково завчасно узгоджувати із КП «Послуга». На сьогодні відправлені листи на підприємства, організації та установи міста із пропозиціями для участі у заходах з прибирання міста.

Наведення чистоти і порядку - це ознака нашої внутрішньої культури та громадської відповідальності.

Мешканці Прилук, пропонуємо вам долучитися до прибирання. Зробимо наше місто чистим та ошатним.


Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини