Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 05:50:13

Відбулось дванадцяте засідання Громадської ради

07.07.2018   11:25

6 липня в сесійній залі міської ради відбулося дванадцяте засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради.

У ході засідання члени ГР розглянули три питання порядку денного.

З першого питання про внесення змін до регуляторного акту “Порядок організації та проведення гастрольних заходів у місті Прилуки” відповідно до Закону України “Про захист тварин від жорстокого поводження” доповіла Катерина Мовчан – начальник відділу культури і туризму.

Після обговорення члени ГР рекомендували дозволити проведення гастрольних заходів з тваринами в м.Прилуки, але внести зміни в “Порядок організації та проведення гастрольних заходів у місті Прилуки” в частині проходження клінічного огляду тварин та отримання ветеринарного свідоцтва, що додаватимуться до переліку документів.

З другого питання про делегування представників до конкурсних комісій з проведення конкурсних відборів на зайняття посад головних лікарів медичних закладів міста доповів начальник відділу по роботі з кадрами Олег Касьян. Посадовець наголосив, що представники, які будуть делеговані громадськими оганізаціями, захищатимуть інтереси громадян у сфері охорони здоровя. Після обговореня члени ГР ухвалили рішення делегувати до комісії, яка обирається строком на один рік, двох представників - Черняту Ларису Вікторівну та Дорошенка Валерія Володимировича.

Начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради Александрова Олена Віталіївна проінформувала присутніх з третього питанню про внесення пропозицій до плану заходів із нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці незалежності України. Начальник відділу зазначила, що 4 липня відбулось переше засідання оргкомітету, члени якого виступили з власними пропозиціями щодо актуальних та важливих заходів у контексті найбільшого державного свята та обговорили їх.  Олена Александрова запропонувала членам ГР долучитись до розробки заходів та подати свої пропозиції на розгляд оргкомітету.

Про можливість участі у конкурсі програм ( проектів, заходів) розробленими інститутами громадянського суспільства , що проводиться в рамках Програми сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства на 2016-2020 роки «Чернігівська громада» Чернігівською облдержадміністрацією , проінформувала Олена Канавець начальник відділу інвестицій та міжнародної діяльності міської ради.

Голова Громадської ради Олександр Руденко підвів підсумки засідання та подякував присутнім за виваженість при ухваленні рішень

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини