Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:41:34

Вшанували переможців обласного дитячого конкурсу творчих робіт "Поліція для дітей"

01.06.2018   10:11Агенцiя

На Чернігівщині визначені та нагороджені грошовими преміями і подарунками переможці обласного дитячого конкурсу творчих робіт «Поліція для дітей», проведеного за ініціативою поліцейських ювенальної превенції Управління превентивної діяльності поліції Чернігівської області.

Ідея проведення конкурсу повністю належала поліцейським ювенальної превенції поліції Чернігівщини. В такий спосіб поліцейські вирішили дослідити, наскільки підростаюче покоління розуміє завдання поліції, готове з нею співпрацювати, бути законослухняним та спроможним протистояти поширенню негативних соціальних явищ.

Конкурс «Поліція для дітей» тривав протягом місяця і передбачав участь в ньому учнів усіх навчальних закладів загальної середньої освіти. Конкурсанти змагалися у двох вікових категоріях: учні 1-4 класів та 5-11 класів. Діти створювали малюнки, аплікації, орігамі та інші дитячі вироби з урахуванням тематики поліцейської діяльності та її взаємодії з дитячим і підлітковим середовищем.

На першому етапі робоча група з числа організаторів конкурсу відібрала 259 учнівських робіт, гідних змагатися за звання лауреатів. Їх зображення були розміщені в окремому альбомі у соціальній мережі «Facebook» для користувацького голосування, яке тривало з 10 по 20 травня. Саме за кількістю відданих за ту чи іншу роботу голосів користувачів і було визначено переможців, по троє в кожній віковій категорії.

Серед молодших учасників (учнів 1-4 класів) перемогла учениця 4-А класу Чернігівської ЗОШ I-III ступенів № 34 Валерія Мошко. Друге місце посіла учениця 1 класу Автуницької ЗОШ Городнянського району Кароліна Синявська. Третьою стала учениця 2-А класу Сновської ЗОШ № 1 Аріна П’ятківська.

У старшій категорії (5-11 класи) найбільше користувацьких голосів набрала робота учениці Ніжинської гімназії № 3 Вікторія Свєтлозарова. Другу і третю сходинки окупували представники Ріпкинської ЗОШ № 2 — відповідно семикласник Дмитро Єрмоленко та десятикласник Микола Вітченко.

Згідно з попередньо оголошеним регламентом конкурсу, поліцейські провели урочисте нагородження переможців і призерів під час святкових заходів «Останнього дзвоника» у школах, де навчаються лауреати. Авторам кращих робіт було вручено грамоти та грошові призи, підготовлені за дієвого сприяння Чернігівської обласної профспілкової організації атестованих працівників ОВС України.

Окрім цього, були відзначені найбільш оригінальні і при цьому майстерно виконані аплікації, оригамі, картини з гіпсу, квілінгу та інші дитячі вироби. Авторів цих робіт поліцейські нагородили подяками, грамотами та подарунками у вигляді канцелярських товарів (олівці, фломастери, пластилін, ручки, блокноти, книжки). Також в окрему категорію було винесено колективні роботи, а авторські колективи отримали подяки та солодощі.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини