Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:04:46

В Чернігові заборонили продаж паличок з сюрпризом

21.05.2018   16:01Агенцiя

Відділом ринкового та метрологічного нагляду Управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області в травні 2018 року проведено позапланові перевірки суб’єктів господарювання, які розповсюджували кукурудзяні палички з сюрпризом всередині (ТМ «STAR SNACK», «СвітЛак», «Бумкорн»).

В ході позапланових перевірок на ринку м. Чернігова виявлено ряд порушень вищевказаної  продукції, яка знаходилася в  реалізації, а саме: відсутні інструкції до іграшок та інформація  про можливі  небезпеку і ризики заподіяння шкоди, пов’язані з використанням таких іграшок дітьми.

На іграшках та пакуванні до неї:  не зазначений виробник (найменування, зареєстрована торгова марка, адреса) та імпортер (найменування, адреса); не нанесено знак відповідності технічним регламентам; безпосередній доступ до іграшки можливо отримати таким чином, що харчовий продукт необхідно спожити, чим порушено вимоги «Технічного регламенту безпечності іграшок», затвердженого постановою КМУ від 11.07.2013 № 515 та додатку 2 до Технічного регламенту «Вимоги щодо безпечності іграшок».

Відносно продукції вжиті обмежувальні (корегувальні) заходи, зокрема, обмеження надання продукції на ринку шляхом тимчасової заборони надання продукції на ринку.

За виявлені порушення при розповсюдженні продукції, яка не відповідає вимогам технічних регламентів, до суб’єктів господарювання  застосовані штрафні санкції.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини