Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 21:10:03

З 21 - 30 травня - перекриття руху по вул. Рокосовського

21.05.2018   11:17

З 21 по 30 травня в зв’язку з проведенням у Чернігові ремонту дорожнього покриття по вул. Рокосовського від вул. Седнівська (з перекриттям перехресть вул. Рокосовського з вул. Доценка, Всіхсвятською, просп. Перемоги та вул. Захисників України) до вул. Шевченка, рух автотранспорту по непарній стороні вулиці Рокосовського тимчасово призупиняється.

Роботи виконуватимуться ділянками послідовно, починаючи від магазину «Електрон».

Тролейбуси на маршрутах №№ 6, 10 працювати не будуть.

Замість тролейбусів маршруту № 6 працюватимуть автобуси тимчасового маршруту № 6а «2-га міська лікарня – вул. Незалежності».

Замість тролейбусів маршруту № 10 працюватимуть автобуси тимчасового маршруту № 10а «ЗАЗ – Бобровиця».

Тролейбуси на маршруті № 7 рухатимуться з пр. Перемоги по вул. О.Молодшого, Шевченка, Рокосовського, Доценка, Пухова, Бєлова  до зупинки «2-а міська лікарня» в зворотному напрямку за своїми маршрутом.

Тролейбуси на маршруті № 7А рухатимуться з проспекту Перемоги по вул. 1-го Травня до зупинки «2-а міська лікарня» в зворотному напрямку за своїми маршрутом.

Тролейбуси на маршруті № 8 рухатимуться в напрямку 2-га міська лікарня по вул. Доценка, Пухова, 2-га міська лікарня,  від лікарні в напрямку ОХВ по вул. 1-го Травня, О.Молодшого, Шевченка   далі по маршруту.

Тролейбусний  маршрут № 9 тимчасово призупиняється, замість №9 -  тролейбусний маршрут № 2 «ЗАЗ – вул. Шевченка»

Тролейбуси на маршруті № 11 в напрямку кінцевої «Бобровиця» рухатимуться за маршрутом вул. Незалежності, пр. Миру, пр. Перемоги, О.Молодшого, Шевченка, в зворотному напрямку за своїм маршрутом. 

Автобуси міських маршрутів № № 1, 6а, 10а, 12, 14, 17, 21, 22, 25, 26, 27, 30, 39, 42, 44, 46 об’їжджатимуть  ділянку дороги де проводиться ремонт дорожнього покриття таким чином:

Тимчасово не будуть обслуговуватись зупинки «Маг. «Електрон», «Вул. Доценка» (по вулицях Рокосовського і Доценка), «Школа № 12», «Вул. Всіхсвятська» (по вулицях Рокосовського і Всіхсвятська), «Ринок «Нива», «Вул. Захисників України» (по вулицях Рокосовського і Захисників України), «Маг. «Івушка».

У зв’язку з ремонтом дорожнього покриття по вул. Рокосовського рекомендуємо завчасно планувати свій шлях.

 
За інформацією Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку міської ради

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.