Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 15:54:29

СБУ попередила розкрадання державної нафти

11.05.2018   07:52Агенцiя

Співробітники Служби безпеки України у рамках комплексу заходів із захисту критичної інфраструктури у сфері паливно-енергетичного комплексу блокували на Чернігівщині розкрадання нафти держпідприємства.

Правоохоронці встановили, що троє осіб незаконно проникли на територію державного нафтопромислу. Через роз’єднання конструкцій нафтоперегінного обладнання зловмисники перекачали близько тридцяти шести тонн очищеної нафти до автоцистерн. У подальшому ділки планували вивезти сировину до сусідньої області для продажу на «чорному ринку».

Оперативники спецслужби затримали зловмисників на одному з автошляхів Чернігівщини під час спроби несанкціонованого транспортування нафтосировини.

Під час огляду території нафтопромислового об’єкту правоохоронці виявили приладдя, яке використовували затримані у протиправній діяльності. Вказані предмети та зразки сировини направлені для проведення експертизи.

У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України тривають слідчо-оперативні дії для встановлення інших осіб, причетних до злочинних дій.


Прес-центр СБ України

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини