Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 17:03:08

У поминальні дні громадський транспорт Чернігова працюватиме в посиленому режимі

10.04.2018   13:06

У Чернігові з метою покращення транспортних перевезень жителів міста, які бажають відвідати міські кладовища у поминальні дні 15 та 16 квітня, управлінню транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку міської ради доручено спільно з перевізниками, організувати і забезпечити перевезення пасажирів до кладовищ, приділивши особливу увагу пасажирським перевезенням до кладовища «Яцево».

Відповідне розпорядження підписав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко 6 квітня.

До мережі міських автобусних маршрутів загального користування будуть внесені тимчасові зміни, оскільки частина маршрутів спрямуватиметься до кладовища «Яцево».

ПАТ «Чернігівавтосервіс» забезпечуватиме максимальне залучення автобусів великої місткості на тимчасові маршрути до кладовища «Яцево». Зокрема, 15 квітня з 10 години до 16 години автобуси № 43 рухатимуться за маршрутом «Вокзал – кладовище «Ялівщина – Олександрівка». Також працюватиме додатковий автобусний маршрут «Магазин «Сіверський» – кладовище «Яцево».

Крім того, комунальне підприємство «Чернігівське тролейбусне управління» 15 квітня спрямовуватиме до кінцевої зупинки «Сіверянка» максимальну кількість (не менше, ніж по дві одиниці) тролейбусів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими можливостями (з відкидним пандусом), з маршрутів № 1 «Вокзал – Сіверянка», № 10 «ЗАЗ – Сіверянка» та № 11 «Вул. Незалежності – Бобровиця». Інший рухомий склад на цих маршрутах розвертатиметься на зупинці «Бобровиця».

З 15 по 17 квітня графік роботи тролейбусів на маршрутах № 1 «Вокзал – Сіверянка», № 3 «Вокзал – ЗАЗ» та № 5 «Вокзал – Подусівка» плануватиметься з урахуванням часу відправлення та прибуття приміських поїздів, особливо для перевезення пасажирів з 6 до 9 години та з 19 до 24 години.

  Напередодні поминальних днів управління житлово-комунального господарства міської ради спільно з комунальними підприємствами міста забезпечить вчасне прибирання та вивіз сміття з міських кладовищ, додатковий проїзд для легкового автотранспорту біля центрального входу до кладовища «Яцево» та рух легкового автотранспорту по території із заїздом та виїздом через головні ворота кладовища.

Крім того, буде встановлений переносний металевий турнікет на протяжність 150 метрів та додатковий дорожний знак 4.11 «Рух легкових автомобілів» з табличкою 7.3.1 «Напрямок дії» по вулиці Кленовій.

КП «АТП-2528» за необхідністю забезпечить ремонт дорожнього полотна та оновлення дорожньої розмітки по вулиці Кленовій і вулиці Шевченка на під’їздах до кладовища «Яцево». Також щодня 14 – 16 квітня очищуватиметься та зволожуватиметься дорожнє полотно по вулиці Кленовій і стоянки для автотранспорту перед кладовищем «Яцево».

Охорону громадського порядку, регулювання та безпеку дорожнього руху транспорту і пішоходів біля в’їзду й на території кладовища «Яцево» 14 – 17 квітня забезпечуватиме КП «Муніципальна варта», Управління патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції, Головне управління Національної поліції в Чернігівській області.

15 та 16 квітня в період з 9 години до 17 години обмежуватиметься рух вантажного автотранспорту, що здійснює транзитні перевезення у напрямку від с. Рівнопілля (Чернігівський район) на перехресті пр. Миру – вул. Кільцева та у напрямку від с. Новоселівка (Чернігівський район) до вулиці Кільцевої, на ділянці вулиці Шевченка від вулиці Кленової до вулиці Малиновського.

Також у разі сприятливих погодних умов буде організований наскрізний виїзд легкового автотранспорту з кладовища «Яцево» у північно-західному напрямку на автодорогу районного значення Чернігів – Товстоліс – Петрушин.

Біля кладовища «Яцево» чергуватимуть укомплектований автомобіль технічної допомоги та дизель-генератор значної потужності з оператором для забезпечення подачі електроживлення у разі аварійного відключення, два автомобіля швидкої медичної допомоги та відділення Чернігівського міського відділу Управління ДСНС України у Чернігівській області.

 
Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини