Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:27:46

Відбулись урочистості з нагоди 19-ї річниці створення Спеціального авіаційного загону ДСНС України

23.02.2018   14:56

22 лютого в Ніжині відбулися офіційні урочистості з нагоди 19-ї річниці створення Спеціального авіаційного загону оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України.

В урочистих заходах взяли участь народний депутат України Олександр Кодола, заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Сергій Сергієнко, керівництво Ніжинської райдержадміністрації, міськвиконкому, спецавіазагону та начальник У ДСНС України у Чернігівській області полковник служби цивільного захисту Роман Гордовий.

На рахунку спецавіазагону безліч рятувальних операцій: ліквідація наслідків стихії в затопленому паводком Закарпатті, евакуація постраждалих з місця залізничної катастрофи поїзда "Київ-Акмола", порятунок рибалок на Київському та Каховському водосховищах, гасіння масштабних пожеж в лісах Туреччині, Грузії, на складах боєприпасів Міноборони тощо.

З привітальними словами до особового складу авіаційного загону звернулись перші особи й побажали всім міцного здоров`я, родинного затишку, досягнення нових вершин в ім`я процвітання нашої держави.

Командиру спецавіазагону полковнику служби цивільного захисту Івану Коробці народний депутат України Олександр Кодола урочисто вручив відзнаку від міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова. Крім того, за високі показники в службовій діяльності, сумлінне виконання посадових обов'язків кращі працівники загону заохочені від обласної державної адміністрації та місцевих органів виконавчої влади.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини