Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:02:28

Завершено розслідування стосовно слідчого поліції підозрюваного у службовому підробленні

13.02.2018   06:43Агенцiя

Прокуратурою Чернігівської області завершено досудове розслідування стосовно слідчого одного з територіальних відділів поліції підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК України (складання та видача завідомо неправдивих офіційних документів).

Установлено, що слідчий поліції, здійснюючи досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом крадіжки (ч. 1 ст. 185 КК України), підробив заяву потерпілої про припинення розгляду її звернення щодо викрадення майна, оскільки воно знайдено.

У подальшому вказаний підроблений документ став підставою для прийняття правоохоронцем рішення про закриття кримінального провадження.

Наразі обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

Апеляційним судом області 08.02.2018 залишено без змін рішення Новозаводського районного суду м. Чернігова про відсторонення правоохоронця від посади.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 366 КК України за такі дії передбачає покарання у виді штрафу до 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до 3 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.


Прес-служба прокуратури Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини