Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 19:48:06

Поліція затримала молодика, який грабував дівчат

24.01.2018   07:42

Група реагування патрульної поліції Ніжинського ВП ГУНП, яка постійно несе службу на залізничному вокзалі міста, спільно з слідчо-оперативною групою міськвідділу затримали зловмисника, який за вечір пограбував кілька дівчат, відібравши в них мобільні телефони та особисті речі.

Близько о пів на сьому вечора до поліцейських з групи реагування патрульної поліції, які чергують на Ніжинському вокзалі, звернулась 22-річна місцева жителька з заявою про те, що кілька хвилин тому біля громадського туалету її пограбував невідомий. Зловмисник з силою штовхнув дівчину на землю та вирвав з її рук сумочку з особистими речами та мобільним телефоном.

Прикмети грабіжника були негайно передані всім нарядам, маршрути патрулювання яких прилягають до вокзалу, а патрульні, взявши «на борт» потерпілу взялися прочісувати навколишню територію. Невдовзі до поліції звернулася ще одна дівчина, 1999р.н., яку також пограбував невідомий зловмисник. Потерпіла знову назвала такі ж прикмети, як і попередня жертва, та вказала приблизний напрямок втечі зловмисника.

Вже через кілька хвилин поліцейські затримали зловмисника. Ним виявився 35-річний неодноразово судимий за крадіжки та розбої уродженець Коропського району Чернігвщини. Судячи із зовнішнього вигляду затриманого, він вже тривалий час був без певного місця проживання та вів антигромадський спосіб життя.

Підозрюваного згідно ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України затримали до ізолятора тимчасового тримання.

За вказаними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством або вчинений повторно), за що передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

 
Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини