Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 11:53:43

Офіцери оперативного командування "Північ" разом зі школярами відзначили День Соборності України

23.01.2018   09:32Агенцiя

Офіцери відділу цивільно–військового співробітництва оперативного командування "Північ" взяли активну участь у заходах з відзначення Дня Соборності України та 100-річчю проголошення незалежності УНР.

Учні 25-ї Чернігівської загальноосвітньої школи 1-го ступеню запросили на свій захід військових та підготовили патріотичні віршовані і хореографічні виступи.

Офіцери та вчителі закладу разом зі школярами виконали державний гімн України, нагадали дітям події, які відбувались 100-річча тому та наголосили на їх історичному значенні для сьогодення.
Військові побажали дітям добре та старанно вчитись та досягти значних успіхів:

- Ви, діти, – наше майбутнє! І ми переконані, що Ваші здібності, наполегливість та патріотизм стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, і сприятимуть процвітанню незалежної могутньої України, - наголосив майор Віталій Мельніков.

По завершенню заходу учні з військовими утворили символічне "Коло єднання" та разом виконали "Дитячий гімн України".

Варто зазначити, що напередодні свята офіцерами управління оперативного командування "Північ" були проведені "уроки Гідності" у 3-й Чернігівській загальноосвітній школі де учням п’ятих, шостих, сьомих та десятих класів військові розповідали про Збройні Сили України їх структуру, види та сучасне озброєння.

До уваги дітям були продемонстровані сучасні зразки засобів індивідуального захисту військовослужбовців.

Дякуючи дітям за підтримку та патріотичні малюнки, військовослужбовці 30 окремої механізованої бригади подарували учням свій прапор України на якому написали свої побажання та слова вдячності.

- Дякуємо за підтримку – написав Герой України Володимир Гринюк.
Як зазначив начальник відділу цивільно-військового співробітництва управління оперативного командування "Північ" полковник Дмитро Бородавко заходи національно – патріотичного виховання з молоддю приурочені та проводяться не тільки до державних чи професійних свят, а є невід'ємною частиною нашої діяльності. Ми приймаємо активну участь у проведенні "Уроків Мужності та Гідності" та залюбки відкликаємось на запрошення із навчальних закладів.
- Дуже важливо з перших вуст розповідати дітям про військову службу у Збройних Силах України та виховувати молоде покоління у дусі патріотизму.

Прес-служба ОК "Північ"

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.