Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:48:40

Нагородили учасників чернігівського обласного художнього конкурсу "Мистецтво – проти засилля корупції"

28.12.2017   13:15Агенцiя

28 грудня у Чернігівській обласній державній адміністрації було проведено відзначення учасників обласного художнього конкурсу юнацького та дитячого малюнку. Конкурс організовано та проведено громадськими організаціями за підтримки департаменту Чернігівської облдержадміністрації.

На конкурс було представлено 77 малюнків, які виконані в довільній графічній або у живописній техніці. У заході прийняли участь 17 конкурсантів – з міста Чернігова та прилеглих територій – та їх батьки та вчителі, засоби масової інформації. Під час заходу діти представили свої роботи та розповіли про ідею малюнків або події з суспільного життя, які надихнули їх на творчість.

Кожен учасник отримав подяку за участь або грамоту за призові місця у трьох номінаціях та вікових категоріях та подарунки. Пекур Інна з Чернігівського промислово-економічного коледжу  КНУТД отримала відзнаку за 1 місце, Дмітрієва Анастасія з ЗОШ № 35 – за 2 місце, Скоромець Марина з ЗОШ № 25 – за 3 місце, Маркович Єгор з ЗОШ № 25 – за 2 місце, Хоменко Єлизавета – за 2 місце. Відзначення конкурсантів з інших міст та районів буде проводитись окремо за місцем проживання.

Крім того, за результатами конкурсу буде виготовлена та розповсюджена соціальна реклама з малюнками учасників – листівки та плакати для встановлення у громадських місцях області.

Конкурсантам пропонували, але не обмежували, брали участь в конкурсі за такими номінаціями:

1) «Україна подолає корупцію» (декларування та пропагування ідеї права та законності, подолання засилля корупції, українське антикорупційне законодавство; уявлення про покращення якості життя в Україні внаслідок зменшення рівня корупції; впровадження світового та європейського досвіду в подоланні корупції; видатні українські дати, події, постаті у антикорупційній діяльності тощо).

2) «Світ говорить: менше корупції – краще життя» (стан, досвід, результати закордоння у подоланні та зменшення рівня корупції; вплив результатів антикорупційних заходів на розвиток бізнесу, економіки та рівень добробуту; видатні дати, події, постаті у закордонній антикорупційній діяльності тощо).

3) «Корупціонери руйнують державу» (негативний вплив корупції на українське суспільство, рівень добробуту, стан розвитку бізнесу та економічної діяльності; типові приклади корупційних діянь та їх негативні наслідки у різних сферах суспільного життя; покарання згідно українського антикорупційного законодавства; висміювання жадібності, зажерливості корупціонерів тощо).

У презентації взяли участь: Ніна Лемеш, директор Департаменту сім‘ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації; Сергій Болдирєв, директор Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації; Євгеній Малецький, керівник громадської організації «Асоціації безперервної фахової освіти «Атенеум», Олександр Ясенчук, представник БО «Вільні люди», Світлана Хропата, представник Товариства сприяння обороні України.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини