Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 02:02:15

У Менській виправній колонії показали кімнату підвищеного комфорту

08.09.2017   14:11

Менську виправну колонію № 91 з робочим візитом відвідали представники спостережної комісії районної державної адміністрації. Даний захід відбувся сьогодні в установі для громадськості та родичів засуджених в рамках «дня відкритих дверей».

Перед початком заходу начальник установи з СВПР ДУ «Менська виправна колонія (№ 91)» Тарас Голуб та його заступник Сергій Бур довели присутнім мету проведення «дня відкритих дверей», особливості колонії, розкрили поняття динамічної безпеки та її складових, наголосили на ролі кожного співробітника в даному напрямку.

Далі відвідувачам була надана можливість ознайомитись з умовами проживання осіб, засуджених до покарання у виді позбавлення волі, тобто, побачити на власні очі «життя за гратами».

Зустріч розпочалася із презентації кімнат короткострокових та довгострокових побачень, кімнати підвищеного комфорту, кімнат-санвузлів, кімнат для прийому їжі, для верхнього одягу, для зберігання речей, бібліотеки, комп’ютерного залу тощо.

Присутнім була надана можливість побувати в спальних приміщеннях із мінімальною та максимальною кількістю засуджених, відвідали також і виробничі швейні цехи.

У супроводі заступника начальника установи з СВПР ДУ «Менська виправна колонія (№ 91)» Сергія Бура голова спостережної комісії Менської районної державної адміністрації Вікторія Неруш під час обходу території здійснила прийом засуджених з особистих питань.

Ті, в свою чергу, звертались із питаннями щодо застосування вимог законодавства про умовно-дострокове звільнення, підходу до вивчення їх характеристик, тощо. Усім заявникам надано ґрунтовні відповіді, а також роз’яснено окремі положення законодавства.

У ході відвідування Менської виправної колонії № 91 скарг на дії адміністрації установи та умови утримання від засуджених до представників спостережної комісії райдержадміністрації не надходило.

 
http://nslovo.com/blog/u-menskij-vypravnij-koloniji-pokazaly-kimnatu-pidvyschenoho-komfortu

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.