Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:27:08

Поліція затримала чоловіка, який серед білого дня в центрі села забив до смерті свого опонента

22.08.2017   09:54

До Ріпкинського відділення поліції надійшло повідомлення, що в центрі одного з сіл району, біля магазину, молодий чоловік завдав односельцю смертельних тілесних ушкоджень.

Викликана на місце пригоди бригада екстреної медичної допомоги констатувала смерть потерпілого. «По гарячих слідах» поліцейські встановили та затримали підозрюваного.

Першою на місці пригоди була група реагування патрульної поліції.
 
Опитавши очевидців та свідків події, поліцейські визначили напрямок, куди побіг підозрюваний та рушили навздогін. Через деякий час вони вже наздогнали втікача, проте той здаватися добровільно не збирався. Для його угамування довелося застосувати заходи фізичного впливу.

Вже у відділенні поліції було встановлено, що 27-річний житель села мав давній конфлікт зі своїм 43-річним односельцем. Того дня опоненти знов зустрілися і недовга словесна перепалка переросла у бійку. Молодший одразу ж збив старшого з ніг та почав добивати ногами. Коли потерпілий перестав подавати ознаки життя, зловмисник припинив побиття та пішов геть.

За висновками лікарів причиною смерті стала закрита черепно-мозкова травма.

З місця пригоди було вилучено чимало речових доказів тому підозрюваному довелося визнати свою провину та зізнатися у скоєному. До речи, підозрюваний вже був раніше судимий за пограбування і ось тепер, фактично - вбивство.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), за що передбачено позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Підозрюваного в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини