Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 22:09:40

Поліція вшанувала пам’ять загиблих колег

22.08.2017   07:52Агенцiя

У Головному управлінні Національної поліції в Чернігівській області пройшли пам’ятні заходи з нагоди вшанування працівників органів внутрішні справ, які загинули під час виконання службових обов’язків.

Щороку наприкінці серпня родини загиблих поліцейських та їхні колеги вшановують світлу пам’ять тих, хто одного разу не повернувся додому з роботи. Цього разу керівництво обласного Управління та ветеранська організація зібрали родини загиблих правоохоронців 21 серпня у конференц-залі ГУНП в Чернігівській області.

У цей скорботний день заступник начальника Головного Управління Національної поліції в Чернігівській області, підполковник поліції Олександр Потапенко звернувся до рідних загиблих колег із такими словами:
— Для вас наші двері завжди відкриті. Ми будемо продовжувати традицію, збиратимемося з родинами загиблих поліцейських та усіляко намагатимемося допомогти у розв’язанні проблемних питань. Буває так, що в родині чоловік чи батько не повернувся з роботи, але його син чи навіть дружина продовжує справу близької людини та йде працювати в поліцію або служити в зону АТО. Честь та хвала таким людям. Зі свого боку, ми будемо намагатися організувати роботу так, щоби вони повернулися додому цілими та неушкодженими, — сказав заступник начальника Головного Управління Національної поліції в Чернігівській області, підполковник поліції Олександр Потапенко.

До слова також був запрошений голова правління Чернігівського відділення фонду «Правозахист» Олександр Анищенко, який теж сказав чимало теплих слів на адресу присутніх та деяким родичам загиблих вручив грошову допомогу від імені фонду.

— 20 років тому ми з вами відкривали пам’ятку дошку. Тоді так хотілося, щоби список із тих 54 правоохоронців більше не поповнювався. Але час плине, історія вносить свої корективи. На жаль, додалося ще 13 колег. Наш фонд намагається усіляко допомагати всім цим родинам, — підкреслив він.

Після офіційної частини, родичі поліцейських та обласне керівництво поклали квіти до меморіалу загиблим співробітникам органів внутрішніх справ, та взяли участь у поминальній панахиді, яка була відправлена у Вознесенській церкві Свято-Троїцького монастиря.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.