Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:33:52

Патрульні виявили двох неповнолітніх "художників", які розмалювали зупинку громадського транспорту

15.08.2017   11:59

15 серпня близько другої ночі, проїжджаючи вулицею Глібова, екіпаж патрульної поліції звернув увагу на двох хлопців, які фотографувалися на фоні зупинкового комплексу громадського транспорту. Поліцейські зупинили службовий автомобіль та підійшли ближче.

Виявилося, що новенька зупинка розмальована фарбою. Напис був настільки свіжим, що фарба навіть не встигла висохнути. Молоді люди переконували патрульних, що не мають жодного відношення до цього, що вони просто вийшли подихати свіжим повітрям. Не змогли хлопці пояснити лише двох речей: чому їхні руки та шорти вимазані фарбою і чому ця фарба того ж кольору, що й напис на склі зупинки.

Хлопці зізналися, що розмалювали зупинку. Встановлюючи дані, правоохоронці з’ясували, що обидва «художники» неповнолітні: одному 17 років, другому – 16. Менший за віком приїхав у гості до старшого з Чернівецької області.

За деякий час на місце приїхала мама одного з хлопців та співробітник ювенальної превенції Чернігівського відділу поліції. Після того, як за ініціативи мами із зупинки був повністю змитий напис, усіх учасників інциденту доставили до Чернігівського відділу поліції.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини