Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:44:50

Леонід Кучма відвідав Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя

06.05.2017   10:26

Президентський фонд Леоніда Кучми «Україна», що підтримує талановиту молодь, подарував піаніно Ніжинському державному університету імені Миколи Гоголя.

Президент України (1994-2005) Леонід Данилович Кучма сьогодні особисто разом із головою Чернігівської облдержадміністрації Валерієм Кулічем, першим заступником голови Чернігівської обласної ради Валентином Мельничуком, народним депутатом України Валерієм Давиденко, міським головою Анатолієм Лінником відвідав цей навчальний заклад міста.

Зустрічав гостей ректор університету Олександр Григорович Самойленко: «Для нашого славетного, древнього університету – велика честь зустрічати таких високопоставлених гостей. Леоніду Даниловичу, Ви є прикладом людини, яка живе і працює на благо України і українського народу. Наш факультет культури і мистецтв існує із 1961 року. За цей час у нас вже багато випускників із всеукраїнським іменем. І Ваш подарунок, - це великий поштовх до ще більших висот та досягнень. Ми низько вклоняємося Вам за цінний подарунок і високу честь, якої ми удостоїлись».

Програма перебування гостей передбачала концертну програму за участі молодіжного хору «Світич», знайомство із експонатами Картинної галереї та Музею Миколи Васильовича Гоголя.

Леонід Данилович відмітив високий науковий потенціал університету та талановитість молоді: «Фонд «Україна» передбачає 105 стипендій для талановитої молоді, п’ять з них я обіцяю передбачити саме для вашого університету. Дай Бог успіхів вам та всій Україні на європейській арені».


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини