Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 22:42:27

Пам'ятна дошка "Яблунева алея на честь воїнів АТО"

27.04.2017   14:30

Відбулось урочисте відкриття меморіальної дошки "Яблунева алея на честь воїнів АТО" у Ніжині.

Дошку виготовлено за ініціативи Ліги "Ділова жінка"під керівництвом Тамари Стратілат, встановлено поблизу Храму Всіх Святих, де ще восени було висаджено фруктові дерева на згадкупро загиблих воїнів АТО.  

Захід відвідали міський голва Анатолій Лінник, заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, Сьогодні, Депутат міської ради Олександр Шалай, голова ліги "Ділова жінка", отець Сергій та небайдужі мешканці міста.

Багато теплих слів було сказано на адресу загиблих воїнів та членів їх сімей. У своїй промові Анатолій Лінник наголосив, що загиблі  назавжди залишаться у нашій пам'яті, наших думках. Вони завжди будуть поряд з нами. А алея з пам'ятною дошкою - це знак пошани і гордості за наших героїв.

Настоятель Храму Всіх Святих, волонтер отець Сергій освятив пам'ятний знак. Наприкінці заходу міський голова вручив протоієрею Сергію диплом "Благодійник року".                 


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.