Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:07:05

На особистому прийомі міського голови

24.11.2016   13:34

Міський голова Прилук Ольга Попенко 23 листопада провела особистий прийом громадян.

На прийомі були присутні начальник юридичного відділу міської ради Валентина Горбач, посадові особи міської ради та керівники комунальних підприємств міста: “Послуга” та “Прилукижитлобуд”, до повноважень яких відноситься вирішення питань, порушених у зверненнях громадян.

На прийом звернулося 12 жителів міста, зареєстровано 12 усних звернень та 3 письмових.

Під час особистого прийому громадяни порушували питання щодо поліпшення житлових умов пільгових категорій громадян, землекористування, ремонту шиферних дахів багатоквартирних будинків, підвищення тарифів на послуги КП “Прилукижитлобуд”, ремонту доріг, соціального захисту населення та ін.

На 18 звернень надано роз’яснення міським головою під час особистого прийому, на решту звернень надані відповідні доручення щодо розгляду посадовими особами міської ради, до повноважень яких відноситься вирішення питань, порушених у зверненнях.

Про результати розгляду звернень заявників буде проінформовано у визначений законодавством термін.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.