Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:09:04

Поліція спіймала серійного велосипедного злодія

07.09.2016   08:21

Дільничні інспектори поліції Чернігівського відділу поліції «на гарячому» затримали 39-річного викрадача велосипедів, який за місяць перебування «на волі» вистиг здійснити майже два десятки крадіжок.

Протягом останнього місяця до чергової частини Чернігівського відділу поліції почали масово надходити заяви від мешканців міста про зникнення їх велосипедів. Невідомий зловмисник, шляхом пошкодження замків, проникав до загальних балконів та коридорів (тамбурів) багатоповерхівок, звідки викрадав велосипеди, які власники залишали там на зберігання.

В ході проведення розшукових заходів дільничні інспектори поліції отримали інформацію, що до крадіжок причетний 39-річний житель Чернігова, раніше судимий, наркоман.

Цей чоловік має за плечима 9 судимостей за скоєння різноманітних злочинів, за які 7 разів відбував покарання в місцях позбавлення волі. Лише місяць тому він в черговий раз звільнився з місць позбавлення волі.

Правоохоронці почали вистежувати крадія. Саме під час скоєння чергової крадіжки велосипеда з багатоповерхівки по вулиці Пухова поліцейські «на гарячому» і затримали зловмисника. Чоловік за допомогою викрутки виламав замок в загальному коридорі та викрав велосипед.

Крадія було затримано. Він зізнався у скоєному та надав правдиві свідчення щодо скоєння близько 20 подібних крадіжок. Зізнався, що викрав два велосипеда навіть з прохідної одного з підприємств міста. Викрадені двоколісні одразу ж продавав на ринках міста, гроші витрачав на наркотики.

За всіма фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище), що карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.
Триває досудове розслідування.

Місцезнаходження викрадених велосипедів встановлюється.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини