Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 07:56:44

14 липня відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Чернігівської міськради

15.07.2016   12:59

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради, розглянувши клопотання керівника установи та пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради, затвердив і надав містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки Обласному центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Відродження» для його реконструкції.

Директор Центру Василь Пасічник, наразі вже виготовлено проектно-кошторисну документацію на другу чергу будівництва та реконструкції Обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

Загалом на реалізацію цього проекту передбачено 17 млн. грн.

Цьогоріч заплановано виділити понад 9 млн. грн, а наступного року – близько 8 млн грн.


Довідково:

Обласний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Відродження» знаходиться за адресою вул. Доценка, 34. За 20 років його існування десятки тисяч дітей пройшли тут реабілітацію, більшість з них досягли значного покращення якості життя. На базі  Центру реалізується спільна з зарубіжними організаціями програма надання гуманітарної допомоги. На даний час у Центрі проходять лікування й діти переселенців з Донецької та Луганської областей. В основу лікувального процесу у центрі «Відродження» закладена модель "Тандем", яка схвалена Всесвітньою організацією охорони здоров’я. Застосовуються новітні технології комплексної реабілітації із використанням сучасного закордонного та вітчизняного обладнання. На сьогодні висококваліфіковану допомогу у центрі отримують 200 пацієнтів міста та області, 128 з них в Центрі перебувають цілодобово.
Крім того, члени виконавчого комітету Чернігівської міської ради надали дозвіл комунальному підприємству «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради на укладання договору з Державним підприємством «Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства» на розроблення нормативів питного водопостачання населенню м. Чернігова.
Як зазначено в пояснювальній записці до проекту рішення, на сьогоднішній день для розрахунку спожитої води населенням міста Чернігова використовуються норми, затверджені рішенням виконкому Чернігівської міської ради від 14 квітня 2014 р. №112 «Про затвердження норм використання вод споживачами м. Чернігова», термін дії яких закінчується у квітні 2017 року. Період необхідний для виконання робіт з визначення норм водоспоживання складає не менше як 5-7 місяців. Крім того, погодження визначених норм відбувається у строк не менше ніж 2 місяці.
У результаті перемовин між КП «Чернігівводоканал» та ДП «Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства» визначено, що вартість відповідних робіт складатиме близько 120 тис грн. Ці роботи виконуватимуться за власні кошти комунального підприємства.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини