Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:50:46

Засуджено місцевого жителя, який заробляв собі на життя заволодіння чужим майном

07.07.2016   07:37

Вироком Новозаводського районного суду м. Чернігова від 26.05.2016 засуджено місцевого жителя, який заробляв собі на життя заволодіння чужим майном шляхом зловживання довірою та не погребував грабежем і навіть розбоєм.

Своїм промислом злодій займався систематично входячи у довіру до незнайомих осіб, переважно таксистів. Під предлогом надання йому телефону для термінової розмови злодій знаходив момент і зникав з поля зору своєї жертви. Ошукані люди переважно і не намагались зупинити шахрая, оскільки той був в збудженому стані та голосно лаявся по телефону. Лише через кілька хвилин ошукана людина розуміла, що шахрай вже не повернеться і чекати на нього немає сенсу.

Також злодій був засуджений за грабіж і навіть розбій. Слід зазначити, що грабіж він вчинив по відношенню до свого родича. Не останню роль в покаранні злодія за вказаний злочин зіграв безпосередньо ошуканий родич, оскільки не зважаючи на постійні залякування з боку грабіжника, останній знайшов в собі сили йти до кінця і засвідчив в суді всі деталі скоєного злочину.

В судовому засіданні обвинувачений вину згідно пред’явленого обвинувачення визнав частково, але прокурору вдалося довести його вину та вироком суду його засуджено за ч. 2 ст. 185, ч. 2 ст. 190, ч. 2 ст. 186, ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України до покарання у вигляді 5 років 6 місяців позбавлення волі.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.