Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:51:27

Оголошення про перекриття руху

08.06.2016   07:53

11, 12, 13 і 14 червня (з суботи по вівторок) у Чернігові у зв’язку з виконанням будівельних робіт на проїжджій частині буде перекритий рух автомобільного транспорту на перехресті проспекту Миру з вулицями Козацькою та Героїв Чорнобиля.

Будівельні роботи полягають у монтажі спеціального обладнання контактної мережі тролейбусної лінії по вулиці Козацькій.

На ці дні громадському автотранспорту, який рухається по пр. Миру, запропоновано об’їзд перекритої ділянки по вулицях Громадській (колишній Борисенка), Інструментальній, Козацькій, Любецькій, Мартина Небаби (колишній Боженка) в прямому та зворотному напрямках.

Громадський автотранспорт, маршрут якого проходить по вулицях Козацькій – Героїв Чорнобиля, об’їжджатиме по вулицях Інструментальній, Громадській, Льотній (колишній Червоногвардійській), Алєксєєва та Мстиславській.

Схема об’їзду сформована так, щоби змінені маршрути все-таки зберегли максимальну кількість зупинок, до яких звикли їх пасажири. Зовсім не буде громадського автотранспорту в ці 4 дні лише на зупинках «Вул. Бойова», «Вул. Героїв Чорнобиля», «Школа №11», «Комерційний технікум», двох зупинках по вул. Козацькій в районі супермаркету «АТБ», а також на зупинках Борисенка (в напрямку центру міста) та Боженка (в напрямку ЗАЗу).

Рух громадського електротранспорту (тролейбусів) через це перехрестя буде технічно неможливим з 11 червня до закінчення монтажу нової контактної мережі, що займе орієнтовно 2 тижні.

У зв’язку з цим:

Тролейбусний маршрут №10 буде замінений аналогічним автобусним маршрутом №10-А. На ньому буде працювати 9 автобусів.

Тролейбусний маршрут №4 буде ходити за скороченим маршрутом: від підприємства «Хімволокно» до площі Дружби Народів. Працюватиме 7-8 тролейбусів.

Тролейбусні маршрути №2 та №3 на цей період скасовуються. Замість них для перевезення пасажирів від ЗАЗу до центру міста тимчасово запроваджується автобусний маршрут  №4-А. Працюватимуть 8 автобусів.

Усі ці автобуси з 11 по 14 червня будуть об’їжджати перехрестя пр. Миру з вул. Козацькою та Героїв Чорнобиля так, як і весь інший громадський автотранспорт. Після 14 червня і до закінчення монтажу тролейбусної контактної мережі на цій ділянці вони рухатимуться через це перехрестя.

Для забезпечення автобусних перевезень у районі ремонтних робіт на весь їх період будуть зняти автобуси з маршрутів 38 і 39. Натомість у ці дні буде тимчасово відновлений тролейбусний маршрут №9 та посилений додатковими тролейбусами маршрут №1.

При внесенні у схему перекриття руху будь-яких змін та уточнень інформація буде оприлюднюватися на офіційному веб-порталі Чернігівської міської ради та через усі доступні засоби масової інформації.

Результатом будівельних робіт має стати запровадження в м. Чернігові нового тролейбусного маршруту - №11, який проходитиме по вул. Козацькій.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини