Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:07:35

Кінологічна команда Чернігівської митниці ДФС посіла друге місце на міжнародних змаганнях кінологів

04.06.2016   07:38Агенцiя

Кінологічна команда Чернігівської митниці ДФС у складі головного державного інспектора-кінолога управління боротьби з митними правопорушеннями Анатолія Ісака та німецької вівчарки Найк взяла участь у міжнародних змаганнях кінологів, що проходили наприкінці травня у місті Ірпінь.

У змаганнях брали участь 6 кінологічних команд Державної фіскальної служби України, які були представлені в різних категоріях, зокрема, пошуку тютюнових виробів, наркотиків, зброї та вибухових речовин. Такі міжнародні змагання Департаментом спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення  ДФС проводяться щорічно. Участь у них беруть команди майже з усіх силових структур України, а також представники Польщі, Молдови та Білорусі.

Чернігівська команда посіла друге місце у категорії: пошук зброї та вибухових речовин. Найк справився з поставленим завданням на відмінно. Вівчарка працює на митниці вже понад 4 роки. За цей період, під час чергування у пунктах пропуску на кордоні, Найк неодноразово підтверджував свої вміння. А у травні цього року Найк «спрацював» на речовину рослинного походження, що була прихована під чохлом сидіння у салоні рейсового автобуса, який прямував за напрямком «Київ-Вільнюс» через пункт пропуску «Нові Яриловичі». За даним фактом до правоохоронних органів направлено оперативне повідомлення, речовину вилучено.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини