Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 04:09:47

Сталий розвиток за участі місцевих громад

31.05.2016   13:36

У Прилуках у рамках Програми ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-3» наприкінці травня відбувся круглий стіл з питань сталого розвитку.

Учасники заходу - представники об’єднань співвласників багатоквартирних будинків(ОСББ), освітніх установ, які з 2015 року залучені до реалізації Програми в місті, та представники структурних підрозділів міської ради.

Декан Чернігівського національного технологічного університету Тетяна Сила ознайомила присутніх з історією концепції сталого розвитку, актуальними цілями, що визначені нормативними документами на міжнародному рівні. У своєму виступі Тетяна Сила окреслила основні глобальні тенденції та прогнози розвитку світової спільноти, що має базуватись на раціональному використанні ресурсів. Зауважила, що влада, бізнес, громада повинні працювати разом та співпрацювати, щоб людям жилося краще.

Керівники та члени ОСББ поділилися досвідом та надали поради щодо згуртування мешканців будинку, громад задля впровадження спільних ініціатив і розповіли про свої плани розвитку. Нові учасники програми, які цього року працюють над своїми мікропроектами (ОСББ «Телеоселя», «Наш дім», «Соборна,43», «Квартал-Прилуки»), мали можливість детально обговорити практичні питання.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини