Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 06:43:00

Співробітники колоній та СІЗО привітали ветеранів війни

11.05.2016   08:35

До Дня Перемоги співробітники Чернігівської виправної колонії (№ 44), Прилуцької виховної колонії та Чернігівського слідчого ізолятору управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області відвідали колишніх співробітників кримінально-виконавчої служби, які в молоді роки пройшли фронтовими дорогами Другої світової війни.

З нагоди свята за ініціативою профспілкових комітетів установ виконання покарань Чернігівщини було відвідано за місцем проживання ветеранів, які свого часу безпосередньо працювали в колоніях та СІЗО.

З радістю та сльозами на обличчі ветерани зустріли пенітенціаріїв. Від співробітників вони отримали продовольчі пакети та квіти. Захисники раділи можливості поспілкуватися із молоддю та розказати про минуле. Згадали страшні події війни, загиблих побратимів, які не побачили світлий День Перемоги. Молоді співробітники вклонилися ветеранам за їхній подвиг.

Вони подякували ветеранам-фронтовикам за багаторічну службу та побажали міцного здоров’я, благополуччя в родинах і мирного неба над Україною, яке свого часу вони відвойовували у загарбників.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.