Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:43:32

Форум місцевого розвитку в Прилуках

12.03.2016   12:39

11 березня у рамках впровадження у м. Прилуки проекту Європейского Союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-3» відбувся другий Форум місцевого розвитку.

Метою заходу, на який були запрошені члени Координаційної ради, представники ОСББ та ініціативних груп співвласників багатоквартирних будинків, є вироблення прозорих й ефективних механізмів планування на місцевому рівні, залучення громадян, представників установ, організацій та бізнес-структур до діалогу з органами місцевої влади.

З пріоритетними напрямами підтримки розвитку ОСББ та про міську програму “Сприяння створенню та забезпечення функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у м.Прилуки на 2015-2017 роки”, що буде фінансуватися і цього року, ознайомив присутніх міський координатор проекту, заступник міського голови Дмитро Іванов.

У своєму виступі він зазначив, що створення та підтримка ОСББ сприяє поліпшенню утримання житлового фонду міста і якщо зусилля зацікавлених мешканців будуть спиратись на організаційну допомогу влади, така співпраця матиме вагомі результати.

Своє бачення розвитку об’єднань, участі в проекті й організаційні питання при створенні ОСББ озвучили керівництву міста та координаторам проекту голова ОСББ «Квартал-Прилуки» Анатолій Голобородько, голова ініціативної групи будинку №99 по вул. 1 Травня Ірина Нікітіна та голова ініціативної групи будинку 62 по вулиці Фабричній Дмитро Кімірін.

Після розгляду всіх питань, включаючи також питання роз’яснювальної роботи, технічних і фінансових ресурсів для реалізації ініціатив ОСББ, учасниками Форуму місцевого розвитку схвалено резолюцію щодо всебічної підтримки відібраних ОСББ.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини