Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 05:48:52

Начальник Управління патрульної поліції Чернігова провів перший брифінг для журналістів

24.02.2016   10:01

Нові патрульні поліцейські Чернігова від п’ятниці охороняють публічний порядок в місті. Кожні 12 годин у них нова зміна - заступає нова рота. Містом цілодобово курсують 17 патрульних автівок «Toyota-Prius» з проблисковими маячками.

Як розповів начальник управління патрульної поліції Чернігова старший лейтенант поліції Олександр Леонов, все місто розділене на 17 квадратів. В кожному з них присутній мінімум один патрульний автомобіль. В патрульній автівці - не менше двох поліцейських, які мають все необхідне для роботи, — запевняє Олександр Леонов, — мобільну рацію , бодикамеру, планшет, ліхтарик, кайданки, гумову палку та сльозогінний газ.

За кілька діб патрульні отримали більше шестисот звернень від громадян на лінію «102», з яких 43 випадки - це конфліктні ситуації, 24 - сімейні сварки, 20 - порушення правил дорожнього руху.
— Були й сімейні скандали і конфлікти, тобто у нас вже були майже всі ситуації, котрі можливі, - розповідає Олександр Леонов, - мене зараз вкрай непокоїть той факт, що в нашому невеличкому місті водії вважають за норму їздити за кермом у нетверезому стані. Від п’ятниці патрульні затримали вже десяток нетверезих водіїв».

Зі слів начальника Олександра Леонова, проблеми, з якими стикаються патрульні в Чернігові, властиві й для інших українських міст. Це й погана дорожня розмітка, і водії, які неохоче зупиняються на нерегульованому пішохідному переході та маршрутні автобуси, які чомусь не помічають забороняючий сигнал світлофора.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини