Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 22:28:21

Чверть мільярда на чернігівську трасу розділять партнер Атрошенка, екс-шляховик і рідна фірма директора "Гуцульщини"

28.01.2016   10:11Агенцiя

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області 21 січня за результатами тендерів уклала угоди про поточний ремонт у 2016 році автодороги державного значення Р-68 Талалаївка – Ічня – Тростянець – Сокиринці – /Н-07/ за 282,89 млн. грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Річний ремонт у виконанні всіх підрядників коштуватиме в середньому 3 млн. грн. за погонний кілометр.

Сюди входять ямковий ремонт, влаштування асфальтобетонного покриття та металевих бар’єрів, розмітка, встановлення дорожніх знаків тощо.

ПАТ «Шляхове ремонтно-будівельне управління №82» за 96,21 млн грн. відремонтує трасу Р-68 на ділянці км 35+866 – км 63+412, а також під’їзд до Державного історико-культурного заповідника «Качанівка» довжиною 5 300 м. Компанія на 70% належить Олександру Тишині, екс-директору Служби автодоріг у Чернігівській області. Ще 26% акцій має його син Андрій Тишина.

Крім того, ТОВ «ПМК-77» отримає ще 94,56 млн грн. за ремонт ділянки км 63+412 – км 94+171. Власницею фірми наразі є 75-річна Катерина Стефурак із с. Соколівка. До 2011 року співвласником також був прописаний у цьому ж селі Василь Пророчук, директор Національного природного парку «Гуцульщина»

ТОВ «Шляхо-будівельне управління №14» за 92,12 млн грн. відремонтує трасу на ділянці км 0+000 – км 35+866. Директором фірми є Олександр Харчук, колишній депутат Чернігівської облради від Партії регіонів, який раніше був співвласником підприємства.

Нині фірма переписана на Костянтина Будьонного. Це бізнес-партнер мера Чернігова Владислава Атрошенка (Блок Петра Порошенка) по ТОВ «Ріел Ко.». Підписантом є Тетяна Нагорна – директор ДП «Тех-Сервіс» ТОВ «Телеорганізація «Ніса», співвласником якого є Атрошенко.

Колективне підприємство Ніжинська пересувна шляхобудівельна механізована колона та «ПМК-77» пропонували ремонт останнього відрізку дороги на 3,5% та 7% дешевше. Однак їхні заявки не оцінювались, а протокол відхилення не був оприлюднений.

http://nashigroshi.org/2016/01/28/chvert-milyarda-na-chernihivsku-trasu-rozdilyat-partner-atroshenka-eks-shlyahovyk-i-ridna-firma-dyrektora-hutsulschyny/

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.