Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 18:11:28

Хороший притулок для іноземних біженців покращать ще на 12 мільйонів

30.11.2015   10:11

Чернігівський пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні, 10 листопада за результатами тендеру замовив корпорації «Укртрансбуд» реконструкцію будівель військового містечка у с. Розсудів Ріпкинського р-ну Чернігівської обл.

Вартість угоди склала 11,99 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

У 2008 р. ДП «УкрСіверБуд» ЗАТ «ДСК» замовили реконструкцію будівель військового містечка під притулок для 208 іноземців за 17,54 млн грн.
Того ж року в липні його увели в дію.

Наприкінці 2013 р. ТОВ «Фірма «МЖК-Сервіс» без конкурсу отримало підряд на 8,95 млн грн. Згодом прокуратура домоглася розірвання договору, бо закінчення бюджетного року не є підставою для закупівлі у одного учасника.

Тепер підрядник до кінця 2017 року виконає загальнобудівельні роботи та внутрішнє опорядження, встановить вікна і двері, влаштує інженерні мережі, придбає побутову техніку й меблі, а також облаштує насосну станцію та їдальню.

Єдиним конкурентом був «МЖК-Сервіс».

ТОВ «Укрспецмонтаж Інвест» пропонувало нижчу на 13% ціну. Однак заявку відхилили через відсутність у ній загального терміну виконання робіт, розбіжності із техзавданням, відсутність довідок та інші претензії до документів.

Головою правління корпорації «Укртрансбуд» є Сергій Романенко. Корпорація почала вигравати тендери у жовтні 2010 р., з цього часу отримала замовлень на 0,22 млрд грн.

«МЖК-Сервіс» заснував і очолює Ігор Желдак, відомий як бізнес-партнер по ТОВ «Фірма «Охорона-Сервіс» екс-депутата Чернігівської облради від Партії регіонів Василя Куліди. Разом вони володіли фірмою до осені 2012 р., потім її переоформили на Юрія Матковського і Ольгу Савицьку.

Довідково:
Згідно моніторингу Єврокомісії Чернігівський пункт тимчасового перебування іноземців увійшов до п’ятірки кращих установ даного типу в Європі.

http://nashigroshi.org/2015/11/30/horoshyj-prytulok-dlya-inozemnyh-bizhentsiv-pokraschat-sche-na-12-miljoniv/

 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.