Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:59:00

Порушники законодавства з питань виплати зарплати сплатили до бюджету 1,7 млн гривень

30.11.2015   08:02Агенцiя

На Чернігівщині працівниками фіскальної служби упродовж січня – жовтня 2015 року перевірено 114 суб’єктів господарювання з питання своєчасності, достовірності, повноти нарахування та сплати до бюджету податку на доходи фізичних осіб та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування при виплаті заробітної плати та інших доходів громадянам.

За результатами проведених перевірок з донарахованих сум до бюджету вже надійшло 1,7 млн. грн., в тому числі податку на доходи фізичних осіб – 1,3 млн., єдиного внеску – 0,4 млн. грн.

Як повідомив начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Чернігівській області Андрій Шалигін, всього за результатами проведених перевірок донараховано 13,7 млн. грн., в тому числі 11,6 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб та 2,1 млн. грн. єдиного внеску.

У поточному році під час проведення документальних перевірок особлива увага приділяється питанню повноти та своєчасності перерахування до бюджету утриманого із заробітної плати працівників та інших доходів податку з доходів фізичних осіб.

Саме такі факти протягом січня – вересня виявлено під час проведення 28 документальних перевірок суб’єктів господарювання, за результатами яких до бюджету додатково нараховано 10,1 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб та 0,3 млн. грн. єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини