Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 01:16:42

Розкриття по "гарячих слідах"

30.10.2015   13:21Агенцiя

29 жовтня поточного року о 13:30 годині до чергової частини Бобровицького відділу міліції надійшло повідомлення одного з мешканців районного центру про те, що невідома особа з подвір’я за місцем мешкання заявника викрала автомобіль «NIVA CHEVROLET».

В ході оперативно-профілактичних заходів вже через 2-ві години працівники Бобровицької Державтоінспекції встановили місцезнаходження викраденого автомобіля та на одній з вулиць міста з дотриманням заходів безпеки зупинили автомобіль.

В ході подальшої перевірки було встановлено особу водія причетного до вчинення злочину. Ним виявився 30-ти річний місцевий мешканець – Роман, який перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння побачивши автівку та ще й з ключами в замку запалення, не змій втриматись від спокуси та без перешкод нею заволодів.

На «горе-водія» складені адміністративні матеріали за статтями 130. ст.126 Кодексу України про Адміністративну відповідальність (керування в стані алкогольного сп’яніння та без документів).

Наразі відкрите кримінальне провадження, тривають слідчі дії. Автомобіль повернуто власнику.

  
Шановні учасники дорожнього руху!

Пункт 15.12 ПДР України: водій не повинен залишати транспортний засіб, не вживши всіх заходів, щоб не допустити його самовільного руху, проникнення до нього і (або) незаконного заволодіння ним.
Не варто залишати на помітному місці цінні речі, водійські документи та документи на авто;
Не варто зупинятися вночі на трасах, особливо в безлюдному місці, зупиняйтеся лише на стаціонарних постах ДАІ або коли зупиняють вас в освітленому місці співробітники міліції повністю екіпіровані, на службовому транспорті;
Не користуйтесь послугами сумнівних СТО;
Перебуваючи в салоні, не забувайте закривати замки зсередини;
Ніколи не залишайте ключ в замку запалювання, навіть якщо збираєтеся оглянути шини авто чи просто протерти скло;
Якщо ваш «залізний кінь» обладнаний «суперскладною» системою охорони, не наклеюйте на скло логотипи її виробника. Це спрощує роботу злочинця;
Використовуйте маркування деталей автомобіля. Це відштовхне від нього охочих вкрасти і розпродати автомобіль частинами.
I пам’ятайте - значно легше запобігти злочину, ніж його розкрити.

 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини