Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 04:51:13

Міліція Прилук затримала молодика, який порізав ножем відвідувачів кафе

07.10.2015   07:00

Співробітники Прилуцького міськвідділу УМВС в Чернігівській області оперативно розкрили тяжкий злочин - завдання тяжких тілесних ушкоджень двом жителям Прилуцького району біля місцевого кафе.

Близько 05:00 до чергової частини Прилуцького міськвідділу надійшло повідомлення з районної лікарні  про надання медичної допомоги двом хлопцям, в яких діагностували проникаючі ножові поранення грудної клітини та паху.

Потерпілі були поміщені на стаціонарне лікування в Прилуцьку центральну районну лікарню, один з яких - в реанімацію.

На місце пригоди та в лікарню виїхали співробітники міськвідділу внутрішніх справ - оперативники карного розшуку і дільничні інспектори міліції. Потерпілі 1999 та 1995 років народження пояснили правоохоронцям, що тілесні ушкодження вони отримали біля кафе в районі ринку від невідомого.

В ході проведення перевірки, співробітниками міліції була отримана оперативна інформація про особу підозрюваного. Ним виявився 18-річний житель Прилук, який раніше не мав проблем із законом. Ще певний час знадобився, аби встановити його місце мешкання. Коли правоохоронці прибули до місця проживання встановленої особи, він опору не чинив та зізнався у скоєному. Також у нього були вилучені речові докази, які беззаперечно доводили його причетність до злочину.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), що карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років. Зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання Прилуцького міськвідділу.

Досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини