Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:44:31

В Чернігові та Прилуках міліція припинила незаконну діяльність гральних закладів

26.09.2015   15:28

Протягом доби в Чернігові та Прилуках працівники управління протидії злочинності в сфері економіки УМВС в Чернігівській області ліквідували замасковані гральні заклади.

За два тижні це вже четвертий та п'ятий гральний заклади, ліквідовані працівниками управління протидії злочинності в сфері економіки області. Обидва заклади знаходилися в центральних частинах міст поблизу ринків, де завжди багатолюдно, а отже - і попит на незаконні послуги чималий.

В Чернігові замаскований та закритий за броньованими дверима заклад було обладнано розгалуженою системою камер внутрішнього та зовнішнього відеоспостереження. Всередину могли потрапити тільки перевірені клієнти. В ході санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили 16 гральних автоматів, 8 комп'ютерів-симуляторів та записник з бухгалтерськими розрахунками ведення незаконного бізнесу.

В Прилуках навпаки - гральний заклад вільно приймав клієнтів, адже діяв він під виглядом цілком легального клубу для надання Інтернет-послуг. Однак «свої», перевірені люди могли тут отримати більше, ніж звичайний клієнт «з вулиці». В ході санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили 11 комп'ютерів, картки гравця допуску до участі в азартних іграх та бухгалтерську документацію.

За  даними фактами відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом) -карається штрафом від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання. Тривають заходи з виявлення на Чернігівщині інших гральних закладів, незалежно від їхнього розташування, приналежності та способу маскування.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини