Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 14:51:32

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

21.09.2015   13:50Агенцiя

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 20 вересня по 08 годину 21 вересня 2015 року

МНС

МНС

Пожежі: зареєстровано 2 пожежі в житловому секторі. Вогнем знищено 1 та пошкоджено 1 будівлю. Причинами пожеж стало порушення правил монтажу електромереж та необережне поводження з вогнем.

Дорожньо-транспортні пригоди: 20.09.2015 року о 06 год. 00 хв. в м. Чернігів, по вул. Героїв Чорнобиля водій автомобіля "Honda-GRV" 1979 р.н., не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з електроопорою. Внаслідок ДТП водій та пасажир 1982 р.н. загинули. Для проведення аварійних робіт залучалось відділення аварійно-рятувальної частини УДСНС у Чернігівській області.
 
20.09.2015 року о 16 год. 40 хв. у смт Сосниця по вул. Івана Богуна для надання допомоги гр. М., 1935 р.н., яка самостійно не змогла спуститися з горища власного будинку залучалося відділення 10-го державного пожежно-рятувального посту.

Прогноз погоди на 21 вересня 2015 року

Мінлива хмарність. Без істотних опадів, лише ввечері місцями невеликий короткочасний дощ, гроза. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура по області вночі +10...+15º, вдень +21...+26º. По Чернігову, температура вночі +12...+14º, вдень +23...+25º.

Пожежна небезпека в лісах області переважатиме 3 класу (середня пожежна небезпека), місцями 4 класу (висока пожежна небезпека).
 
Радіаційний фон на території області складає: м. Чернігів - 11 мкр/год, м. Щорс - 9 мкр/год, с. Покошичі - 10 мкр/год, м. Семенівка - 10 мкр/год, м. Ніжин - 11 мкр/год, м. Прилуки -  12 мкр/год, м. Остер - 12 мкр/год.

УДСНС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.